Formare despre noțiunile de bază

Course Content

Total learning: 55 lessons / 13 quizzes Time: 5 weeks

Introducere


Comunicarea informatiilor către toți membrii comunității clasei dvs. - elevii, părinții și restul cadrelor didactice - este încă una dintre cele mai importante sarcini consumatoare de timp cu care vă confruntați ca profesor.

Această secțiune se va concentra pe caracteristicile puternice de comunicare ale lui Gmail, Hangouts, Groups și Sites. Împreună, acestea facilitează contactarea persoanei potrivite la momentul potrivit. Puteți utiliza, de asemenea Classroom pentru a comunica cu elevii; vom vorbi mai mult despre asta în Capitolul 7.

Știind care sunt instrumentele disponibile și modalitatea de utilizare eficientă a acestora, veți putea transmite mai multe informatii în mai puțin timp și cu mai puțin efort.

Ce veți învăța?

În această secțiune veți învăța:

  • Valorificați în clasa dvs. avantajele organizaționale pe care le oferă Gmail
  • Explicați cum se folosește funcția de traducere din Gmail pentru comunicarea cu grupuri de utilizatori vorbitori de alte limbi.
  • Identificați beneficiile comunicării în timp real cu elevii
  • Explicați cum se folosesc mesajele instantanee în Hangouts de pe orice dispozitiv
  • Identificați cum pot fi folosite grupurile Google la ore
  • Identificați valoarea deținerii unui site web pentru clasă
  • Creați un site Google personalizat pentru cursul dvs.

Ce produse vom prezenta?

În această secțiune vom folosi aceste produse. Nu trebuie să le stăpâniți foarte bine, dar familiarizați-vă cu ele dacă nu le-ați mai folosit. Pentru ajutor, dați clic pe pictogramele de mai jos.

Ce abilități sunt necesare?

Pe parcursul acestei secțiuni vă vom cere să îndepliniți sarcini care presupun abilitățile prezentate mai jos. Nu vă faceți griji. Vă vom arăta unde puteți să deprindeți fiecare abilitate atât aici, cât și în FIECARE lecție.