Formare despre noțiunile de bază

Course Content

Total learning: 55 lessons / 13 quizzes Time: 5 weeks

Introducere


Ca profesori, suntem în competiție zi de zi pentru atenția elevilor noștri (fiecare cu propriul lor stil de învățare) în acestă lume agitată a noastră. Pentru a fi ascultat peste zgomotul din clasă și pentru a favoriza o mai mare dezvoltare a elevilor, este utilă abordarea multimodală și a instrumentelor multimedia, cum ar fi videoclipul.

În întreaga lume, profesorii au avut un mare succes folosind videoclipurile YouTube în instruirea directă, inițierea de discuții și diferențierea pentru toți elevii lor. În această secțiune veți afla cele mai bune practici pentru utilizarea video în sala de curs. De asemenea veți descoperi cum să cautați mai bine după material video adaptat nevoilor dvs.,cum să îl filtrați și împărtășiți alături de elevi.

Ce veți învăța?

În această secțiune veți învăța:

  • Căutați și găsiți creatori de conținut și videoclipuri folosind YouTube
  • Să identificați cele mai bune practici pentru folosirea YouTube în clasă
  • Valorificați funcția YouTube de abonare pentru a crea un flux de conținut educațional de cea mai bună calitate
  • Organizați videoclipuri educative în funcție de subiect, gen sau standard în playlisturi
  • Distribuiți videoclipuri prin intermediul playlisturilor, formularelor și prezentărilor
  • Oferiți elevilor o experiență de vizionare optimă reglând comenzile YouTube

Ce produse vom prezenta?

În această secțiune vom folosi aceste produse. Nu trebuie să le stăpâniți foarte bine, dar familiarizați-vă cu ele dacă nu le-ați mai folosit. Pentru ajutor, dați clic pe pictogramele de mai jos.

Ce abilități sunt necesare?

Pe parcursul acestei secțiuni vă vom cere să îndepliniți sarcini care presupun abilitățile prezentate mai jos. Nu vă faceți griji. Vă vom arăta unde puteți să deprindeți fiecare abilitate atât aici, cât și în FIECARE lecție.